YouTube Tripadvisor Facebook Webshop
Kapcsolat Programok

Pálinka túrák

 


 

tura 5

A jelentkezők egy pálinkatörténeti előadáson vehetnek részt, mely a Zugfőzde Pálinkamúzeumban zajlik. Az előadás alkalmával bemutatjuk a szeszes lepárlás fejlődését, a magyar pálinkafőzés történetét és néhány közeli, híres gyümölcstermő területet.

Lehetőség nyílik többféle pálinka összehasonlítására és az egyes ízek értékelésére is. A résztvevők megtapasztalhatják, hogy mi a különbség a valódi gyümölcsből készült pálinka és a szeszesital között. A túrák időtartama 45-60 perc.

DSC 4664A túrákkal kapcsolatos bővebb felvilágosítást a 06.20.9391790  telefonszámon kaphat keddtől szombatig 14.00-18.00 óráig vagy az info@palinkamuzeumvisegrad.hu e-mail címen. 

A pálinka túrákra telefonon, e-mailen, a weboldal foglalási oldalán keresztül vagy a Pálinkamúzeumban lehet jelentkezni.

A túrák kezdési időpontja: 18:00 óra vagy megbeszélés szerint. Csoportok számára (15-25 fő között és 25 fő fölött) kérjen egyedi ajánlatot: diana.spath@palinkamuzeumvisegrad.hu

teljes tal 1Kibővített étel kínálatunk: Az egyes túrákhoz különféle pálinka korcsolyákat kínálunk a túra hosszától függően, házi lepénykék, olivabogyó és pácolt sajt változatokat. Ezen felül a résztvevőknek lehetősége van különféle magyaros ízelítőket is rendelni a túrák mellé. Bővebben erről itt olvashatnak.
 

 

 


 

 

 

foglalas gomb

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a foglalásról visszaigazoló e-mailt küldünk.

Az e-mailünk megérkezéséig foglalása nem jóváhagyott.

Az ízek változtatásának jogát fenntartjuk!
Az árak tartalmazzák az áfát!