YouTube Tripadvisor Facebook Webshop
Kapcsolat Programok

Leány- és legénybúcsú

LEGYEN JÓ HANGULATÚ ÉS EMLÉKEZETES AZ ESKÜVŐ ELŐTTI BULID!

DSC 4639

Néhány jó koccintás, egy kis story a pálinkához és a zamatos gyümölcsök illata és aromája már a varázslatos fellegekbe repít, hogy még utoljára facér fiatalként koccintsd össze a poharadat a barátaiddal és igyál egyet a jövődre és a boldogságra!

DSC7580Aztán készíts egyedi pálinka címkét a párodnak örök emlékül ebből az időszakból, amit helyben felteszünk egy általad választott ZUGFŐZDE PÁLINKÁRA.

 

  DSC7611És ne feledd a közös emlék fotót, amit azonnal el is tudsz küldeni magadnak e-mailen, hogy mire haza érsz, már meg is legyen örökítve a buli!

 

 

 

 kostolo perec     Ínycsiklandó pálinkakorcsolyák kóstolgatása közben 6 gyümölcsből készült pálinkakülönlegességet kóstolhattok, közben 1 órás érdekes előadást tartunk Nektek a pálinka történetéről, átszőve vicces történetekkel a középkori Visegrádról, közben persze egy-egy pohárköszöntő is elhangzik.

A túra időtartama 90 perc

Tartalma: 6 ízes pálinka kóstoló pálinkakorcsolyákkal, 1 üveg 0,35 l-es ZUGFŐZDE Pálinka egyedi címkével, 1,5 órás előadás tárlatvezetéssel, emlék fénykép készítés a barátokkal a múzeum fotókészítő konzolán

Ár: 5.500 Ft/fő

A túrát minimum 4 fő jelentkezésétől indítjuk.

Jelentkezés: info@zugfozdevisegrad.hu