YouTube Tripadvisor Facebook Webshop
Kapcsolat Programok

Mit csinálhatsz nálunk?

Gyere egy pálinka túrára!

tarlatvezetesPálinkamúzeumunkban hetente 3 alkalommal találkozhatsz Pálinkás Mesterünkkel egy nagyon szórakoztató pálinka túra keretein belül. Kedd, pénteken és szombaton 18:00 órakor, amikor a múzeum bezár, kezdetét veszi az igazi tudomány!

Látogasd meg Látványfőzdénket!

DSC8425 kicsi2A Pálinkamúzeum szomszédságában lévő Látványfőzdénkben a technológiáról tudhatsz meg többet Pálinkás Mesterünk előadásában a főzde túra programunkon.

 

 

Készíts saját pálinkacímkét!

mit csinalhatsz nalunk 01 cimke tervezes Tervezhetsz saját pálinkacímkét és választhatsz hozzá ízlésednek megfelelő gyümölcsből készült ZUGFŐZDE pálinkát.

 

Nyomd meg a gombot!

mit csinalhatsz nalunk 02 robbantas Részese lehetsz egy interaktív zugfőzésnek és átélheted, hogy mi történt azokban az években, amikor a konyhában, titokban, kuktában gondolták az áhított nedű elkészítését.

 

Fotózd le magatokat a zugfőzőkkel!

mit csinalhatsz nalunk 03 foto Ha tetszett a kiállítás, Visegrádról emlékként megörökítheted magatokat egy fényképen a zugfőzőkkel. Így ha csak rápillantasz a képre, máris eszedbe jut a kirándulás élménye.

 

Válogass a környék legjobb ajándékboltjában!

mit csinalhatsz nalunk 04 shop Ha kedvet kaptál valamelyik gyümölcs pálinkához a kiállítás alatt, a múzeum shopban meg is vásárolhatod. Ha kedves ajándéktárgyat vagy egyéb érdekes emléket szeretnél hazavinni a shop kínálatában megtalálod a Neked valót.