YouTube Tripadvisor Facebook Webshop
Kapcsolat Programok

Névre szóló pálinka címke

Ajándékozz névre szóló ZUGFŐZDE pálinkát!

Mindenki szeret az ünnepek alkalmával koccintani egy jó pálinkával és ki ne örülne egy saját nevére szóló palack nedűnek? A saját névre szóló pálinkával nem foghatsz mellé! Az ajándék így személyre szóló kedves üzenettel is ellátható.

karácsonyi címke_andrea

Különféle pálinkákat választhatsz!

Számos különféle gyümölcsből készült pálinkát kínálunk. Választhatsz lepotica szilvapálinkát, cigánymeggy pálinkát, gála alma pálinkát vagy díjnyertes cserszegi fűszeres szőlő pálinkánkat.

Méret: 0,35 l

Különböző minták közül választhatsz!

Több különböző változat közül választhatsz. Lehet a címke kerete piros vagy zöld. Az egyedi név színe lehet piros vagy zöld. A kedves üzenet max. 30 karakter hosszú lehet.

karácsonyi címke_adam

Felkeltettük az érdeklődésedet? Küldd el nekünk a szövegeket, hogy megszerkeszthessük az egyedi címkédet!

A saját címkés pálinka ajándék megtervezése nagyon egyszerű. Egyszerűen küldd el nekünk e-mailben (info@palinkamuzeumvisegrad.hu) az egyedi nevet, a színeket, amiket kiválasztottál, a pálinka fajtáját és a max. 30 karakter hosszúságú, kedves üzenetet. Ezután mi elkészítjük a címkét, a palackra helyezzük és már megy is a kívánt címre.

A termék ára: 10.500 Ft ( az ár 27% áfát tartalmaz) + posta költség törékeny felárral
Tartalma: 0,35 l űrtartalmú gyümölcspálinka , egyedi, névre szóló címkével, szatén szalaggal ellátva

Tovább információért fordulj kollégánkhoz Tel: +36209391790

Ezt a terméket csak bankkártyával vagy előre utalással tudod megvásárolni. Ezt a terméket utánvéttel nincs mód megvásárolni.

Átfutási idő kb. 1 hét (a postázási időt ne felejtsd hozzáadni)