Pálinka túrák

 


 

tura 5

A jelentkezők egy pálinkatörténeti sétán vehetnek részt, mely a Zugfőzde Pálinkamúzeumban zajlik. A barangolás alkalmával bemutatjuk a szeszes lepárlás fejlődését, a magyar pálinkafőzés történetét és néhány közeli, híres gyümölcstermő területet.

Lehetőség nyílik többféle pálinka összehasonlítására és az egyes ízek értékelésére is. A résztvevők megtapasztalhatják, hogy mi a különbség a valódi gyümölcsből készült pálinka és a szeszesital között. A túrák időtartama 45-90 perc.

DSC 4664A túrákkal kapcsolatos bővebb felvilágosítást a 06.20.9391790 és a 06.30.4746660, telefonszámokon kaphat keddtől vasárnapig 10.00-től 18.00 óráig vagy az info@palinkamuzeumvisegrad.hu e-mail címen. 

A pálinka túrákra telefonon, e-mailen, a weboldal foglalási oldalán keresztül vagy a Pálinkamúzeumban lehet jelentkezni.

A túrák kezdési időpontja: 19.00 óra vagy megbeszélés szerint. Csoportok számára (12 fő fölött) kérjen egyedi ajánlatot: diana.spath@palinkamuzeumvisegrad.hu

Sétáló jegy: a pálinka túrán alkoholt nem fogyasztó - általában sofőr - vendégeink számára is lehetőséget biztosítunk a túrán való részvételre. Az előadás, tárlatvezetés, pálinkakorcsolyák, kísérő italok és az emlék fénykép készítés tartoznak bele e típusú jegy szolgáltatásaiba. Ára: 1.500 Ft

teljes tal 1Kibővített étel kínálatunk: Az egyes túrákhoz különféle pálinka korcsolyákat kínálunk a túra hosszától függően, házi lepénykék, olivabogyó és pácolt sajt változatokat. Ezen felül a résztvevőknek lehetősége van különféle magyaros ízelítőket is rendelni a túrák mellé. Bővebben erről itt olvashatnak.

Túráink

 

 

tura 1 123
Visegrádi Négyek túra

a környékben termő gyümölcsökből összeállított 4 féle pálinka összehasonlítása.
Gyümölcsök: barack, szilva, alma, birs, sós perec pálinkakorcsolyákkal.
Időtartama: 45 perc.
Ára: 3.100 Ft/fő

foglalas gomb

 

tura 1 123
Zugfőzde túra

a pálinkaízlelési barangolásban 5 féle ízt hasonlíthatnak össze a résztvevők különféle pálinka korcsolyák fogyasztása közben (perec, oliva bogyó).
Gyümölcsök: barack, birs, cserszegi fűszeres, szilva, alma.
Időtartam: 60 perc,
Ára: 3.400 Ft/fő

foglalas gomb

 

tura 1 123
Prémium túra

az eseményen 7 féle ízű pálinkával ismertetjük meg vendégeinket friss pálinkakorcsolyák kínálásával biztosítjuk az ízek harmóniáját (perec, oliva bogyó, pácolt sajt).
Gyümölcsök: barack, szilva, körte, alma, birs, törköly és cserszegi fűszeres.
Időtartam: 60 - 90 perc,
Ára: 3.900 Ft/fő

foglalas gomb

 

 

Az ízek változtatásának jogát fenntartjuk!
Az árak tartalmazzák az áfát!

A transzfer díjáról kérje ajánlatunkat!

info@palinkamuzeumvisegrad.hu