Pálinka túrák


 

tura 5

A jelentkezők egy pálinkatörténeti sétán vehetnek részt, mely a Zugfőzde Pálinkamúzeumban zajlik. A barangolás alkalmával bemutatjuk a szeszes lepárlás fejlődését, a magyar pálinkafőzés történetét és néhány közeli, híres gyümölcstermő területet.

Lehetőség nyílik többféle pálinka összehasonlítására és az egyes ízek értékelésére is. A résztvevők megtapasztalhatják, hogy mi a különbség a valódi gyümölcsből készült pálinka és a szeszesital között. A túrák időtartama 40-90 perc.

terepj 2A visegrádi szállodákból érkező vendégeinket terepjárónkon háztól-házig szállítjuk. A túrákkal kapcsolatos bővebb felvilágosítást a 06.20.9391790 és a 06.30.4746660, telefonszámokon kaphat keddtől vasárnapig 10.00-től 18.00 óráig vagy az info@zugfozdevisegrad.hu e-mail címen. 

A pálinka túrákra telefonon, e-mailen, a weboldal foglalási oldalán keresztül vagy a Pálinkamúzeumban lehet jelentkezni.

A túrák kezdési időpontja: 18.00 óra vagy megbeszélés szerint. Csoportok számára (12 fő fölött) kérjen egyedi ajánlatot: diana.spath@zugfozdevisegrad.hu

Sétáló jegy: a pálinka túrán alkoholt nem fogyasztó - általában sofőr - vendégeink számára is lehetőséget biztosítunk a túrán való részvételre. Az előadás, tárlatvezetés, pálinkakorcsolyák, kísérő italok és az emlék fénykép készítés tartoznak bele e típusú jegy szolgáltatásaiba. Ára: 1.000 Ft

teljes tal 1Kibővített étel kínálatunk: Az egyes túrákhoz különféle pálinka korcsolyákat kínálunk a túra hosszától függően, házi lepénykék, olivabogyó és pácolt sajt változatokat. Ezen felül a résztvevőknek lehetősége van különféle magyaros ízelítőket is rendelni a túrák mellé. Bővebben erről itt olvashatnak.

Túráink:

Visegrádi Négyek túra - a környékben termő gyümölcsökből összeállított 4 féle pálinka összehasonlítása.
Gyümölcsök: barack, szilva, alma, birs, lapon sült, házi lepénykék pálinkakorcsolyákkal.
Időtartama: 40 perc.
Ára: 3.100 Ft/fő

Túra foglalás

 Zugfőzde túra - a pálinkaízlelési barangolásban 5 féle ízt hasonlíthatnak össze a résztvevők különféle pálinka korcsolyák fogyasztása közben (lapon sült, házi lepénykék, oliva bogyó).
Gyümölcsök: barack, birs, cserszegi fűszeres, szilva, alma. 
Időtartam: 60 perc,
Ára: 3.350 Ft/fő

Túra foglalás

 

 

Prémium túra - az eseményen 7 féle ízű pálinkával ismertetjük meg vendégeinket friss pálinkakorcsolyák kínálásával biztosítjuk az ízek harmóniáját (lapon sült, házi lepénykék, oliva bogyó, pácolt sajt).
Gyümölcsök: barack, szilva, körte, alma, birs, törköly és
cserszegi fűszeres.
Időtartam: 60 - 90 perc,
Ára: 3.800 Ft/fő

Túra foglalás

 

 

Az ízek változtatásának jogát fenntartjuk!
Az árak tartalmazzák az áfát!
Nemzeti Fejleszt�si �gyn�ks�g