YouTube Tripadvisor Facebook
Kapcsolat Programok

Mit csinálhatsz nálunk?

Gyere egy tárlatvezetésre!

tarlatvezetesMinden csütörtökön és szombaton délután 16:30-17:00 óráig izgalmas tárlatvezetésre hívunk Benneteket. Megtudhatjátok, hogy mi a kapcsolat Visegrád és a pálinka között, mivel kezdődött a szeszes lepárlás ősi története és hova dugták eleink a zugpálinkát a finánc elől!
A tárlatvezetésekre előzetes bejelentkezés nem szükséges, a tárlatvezetések a fenti időpontokban automatikusan indulnak.
Belépőjegy ár: 1.000 Ft/fő, mely tartalmaz egy ajándék ZUGFŐZDE pálinkakülönlegesség kóstolást és egy emlék fényképkészítést a jégveremben a zugfőzők társaságában 

Pontos érkezés javasolt. Férőhelyek elfoglalása az érkezés sorrendjében történik. Max. létszám: 25 fő. 
(4 éven aluliak számára a programon való részvétel ingyenes és csak felnőtt kísérettel lehetséges)

Csoportok számára ez a program nem látogatható, kérjük a csoport vezetőket további információért keressék csoport menedzser kollégánkat: Spáth Diána, 
T: 06.20.9391790 
vagy a diana.spath@palinkamuzeumvisegrad.hu e-mail címen.

Látogasd meg Látványfőzdénket!

DSC8425 kicsi2A Pálinkamúzeum szomszédságában lévő Látványfőzdénkben  a technológiáról tudhatsz meg többet Pálinkás Mesterünk előadásában + 1 íz kóstolás

 

Készíts saját pálinkacímkét!

mit csinalhatsz nalunk 01 cimke tervezes Tervezhetsz saját pálinkacímkét és választhatsz hozzá ízlésednek megfelelő gyümölcsből készült ZUUGFŐZDE pálinkát.

 

Nyomd meg a gombot!

mit csinalhatsz nalunk 02 robbantas Részese lehetsz egy interaktív zugfőzésnek és átélheted, hogy mi történt azokban az években, amikor a konyhában, titokban, kuktában gondolták az áhított nedű elkészítését.

 

Fotózd le magatokat a zugfőzőkkel!

mit csinalhatsz nalunk 03 foto Ha tetszett a kiállítás, Visegrádról emlékként megörökítheted magatokat egy fényképen a zugfőzőkkel. Így ha csak rápillantasz a képre, máris eszedbe jut a kirándulás élménye.

 

Válogass a környék legjobb pálinkáiból!

mit csinalhatsz nalunk 04 shop Ha kedvet kaptál valamelyik gyümölcs pálinkához a kiállítás alatt, a múzeum shopban meg is vásárolhatod. Ha kedves ajándéktárgyat vagy egyéb érdekes emléket szeretnél hazavinni a shop kínálatában megtalálod a Neked valót.