YouTube Tripadvisor Facebook
Kapcsolat Programok

Pálinka túra

Vissza a programokhoz

A jelentkezők egy pálinkatörténeti előadáson vehetnek részt, mely a Zugfőzde Pálinkamúzeumban zajlik. A barangolás alkalmával bemutatjuk a szeszes lepárlás fejlődését, a magyar pálinkafőzés történetét és néhány közeli, híres gyümölcstermő területet.

DSC 4569

Lehetőség nyílik többféle pálinka összehasonlítására és az egyes ízek értékelésére is. A résztvevők megtapasztalhatják, hogy mi a különbség a valódi gyümölcsből készült pálinka és a szeszesital között. Az egyes ízek között apró pálinka korcsolyák (sörperec) és ásványvíz pihenteti az ízlelőbimbókat. A túrák kezdési időpontja: 18:00 óra (esetenként megbeszélés szerint módosítható).

A túrák időtartama kb. 1 óra 
Minimum létszám: 2 fő
A program ára: 3.900 Ft/fő

A túrákkal kapcsolatos bővebb felvilágosítást a 06.20.9391790 telefonszámokon kaphat nyitva tartási időben 10.00-től 18.00 óráig vagy az info@palinkamuzeumvisegrad.hu e-mail címen. 

A pálinka túrákra telefonon, e-mailen, a weboldalunk foglalási felületén keresztül (itt) vagy a Pálinkamúzeumban lehet jelentkezni.

Csoportok számára (15fő fölött) kérjen egyedi ajánlatot: diana.spath@palinkamuzeumvisegrad.hu

Sétáló jegy: a pálinka túrán alkoholt nem fogyasztó - általában sofőr - vendégeink számára is lehetőséget biztosítunk a túrán való részvételre. Az előadás, tárlatvezetés, pálinkakorcsolyák, kísérő italok és az emlék fénykép készítés tartoznak bele e típusú jegy szolgáltatásaiba. Ára: 2.000 Ft    (Foglaláskor kérjük, a Megjegyzés rovatba írják be sétálójegy igényüket.)

Étel kínálatunk: Az egyes túrákhoz sörperecet kínálunk pálinka korcsolyaként. Ezen felül a résztvevőknek lehetősége van választani kibővített étel kínálatunkból, melyet részletesen itt találnak.
(Foglaláskor kérjük, a Megjegyzés rovatba írják be fatál rendelésüket.)

Vissza a programokhoz